onsdag

Åååh gud vilken jobbig onsdag! Är sjuuuukt trött i hela kroppen. Började nämligen dagen med att cykla i stormen(typ) till skolan, har bland annat en jobbig idrottslektion för att sedan cykla till folkunga och hem igen. Hemma äter jag lite och cyklar sedan igeeeen till forumteatern där dansuppvisning stod på schemat. Där var man tvungen att ta hand om en miljon barn och sedan hinna med att dansa såklart! Ah vilken dag..imorgon ser det likadantut.

Men det är roligt att dansa iallafall! Hehe..



Åh vad jag längtar till sommar!

Btw så har jag tänkt att bloggen kommer att "bli som vanlig" igen typ efter nyår. Förut uppdaterade vi jämt och roliga saker. Så efter nyår kommer en ny bloggdesign och vi/jag kommer att blogga lite mer roligt! wehoow

/ Jossan

dans

Taggar dansuppvisning ikväll. Kom hem nyss, duschade och nu ska jag äta, sen bär det av.

/Adriana

Breaking dawn

Idag vaknade jag hos min älskling för att sedan gå och träna lite på gymmet. Efter det så stor städade jag rummet och mötte brudarna på stan och såg breaking dawn. När jag kom hem hade mamma julpyntat rummet och nu väntar jag på Jim igen!


pannkaks time

Ja Adriana Modic gör pannkakor klockan 10 på kvällen. Pappa blev lite sugen, så vad ska man göra än att lyssna på sin pappa, haha.


/Adriana

uuuh

UUh kolla på Get involved, vi är med i Linköpingsposten! Bilden är ifrån Norrköping, då det var första danstillfället av tre. Vi har två deltävlingar kvar innan man får reda på vilka som går vidare. Den 13 Januari i Norrköping, hageby hus. Den sista är i Linköping, arbis, där vi kommer att rule the world, haha. Den är 10 februari tror jag, så kom och rösta på oss, det är gratis! hoho..


/ Jossic

Hihi

Man växer aldrig ifrån en chokladkalender!

/ jossan


oj

Det va ett tag sen man bloggade, eller jag har bloggat men det har inte gått, så Jossan fick förklara vad jag skulle göra så att det gick att blogga igen. Men nu har jag så tråkigt, så tänkte att jag skulle kunna ladda upp lite gamla bilder.

HAHA FY FAN!!! trodde aldrig att jag hade den här på min laptop.








Så det får bli bra för den här gången.
/Adriana


I skolan


torsdag

Hallå där! Zup? Själv så ligger jag i sängen med Jim och ska kolla på fråga olle dokumentären, wohooow.

/ Jossan

Ansiktsmask

Hej!

Idag slutade jag skolan jätte tidigt och åkte då direkt hem till min älskling. Kom hem nu vid 9 och har precis lagt en varm ansiktsmask och ska nu kolla på min favoritserie heroes för tredje gången, hehe...


Godmorgon

Måndag morgon.. Usch. Har prov nu direkt på morgonen, Wehoow!

/jossan


video från danstävlingen

Visst gick det bra? hihi..men det är två deltävlingar kvar, en i Norrköping och en i Linköping!
/ JOssan

Danstävling!

Idag slutade jag väldigt tidigt och är nu hemma och taggar inför danstävlingen som är i norrköping idag, wehoow!


yesterday

Igår (tisdag) var en händelserik dag. Först skola och sånt där, sen gick jag och mamma till optikern för ett återbesök. Jag var nämligen där förra veckan och fick mina linser så jag skulle gå tillbaka för att se om allt gått bra och så, vilket det har gjort. Efter det var det dags för ett slappt danspass innan danstävlingen imorgon! När jag kom hem väntade min nya iphone 4s på mig som mamma och jag hämtade innan optikern...wehow.

Nu sitter jag hemma, slutade tidigt idag. Jag väntar på Jim som ska komma till stan så vi kan köpa skal till mobilen och kolla in bikboks rea. Sen väntar återigen ett vanligt danspass!


Linser

iphone 4s

/ Jossan

just nu

sitter jag och pluggar, skola snart igen och jag har tre inlämningsuppgifter som ska in. En är klar iaf, som tur är.

/Adriana

vad har jag gjort i två dagar?

Joo

Från en vit tråkig vägg till en mycket snyggare vägg

Kan bara säga att det tog mig två hela dagar att måla klart allt och det var jobbigt, glad att man slipper göra det någon mer gång.
/Adriana

RSS 2.0