måndag

Nu är det ny kylig, pluggig och jobbig vecka att se fram emot...den här veckan och nästa är det mördar vecka i plugget nämligen..såklart dom lägger allt jobbigt innan alla lov...

Måndag - Muntlig redovisning svenska, + tyska läxa
Tisdag - Bildprov
Onsdag - Engelska genomgång av bok + glosor
Torsdag - Historia Prov + svenska återberätta saga
Fredag - Makki fakki fyller år

Nästa veckan ska vi inte ens prata om..hehe
aja..Nu är det dans som gäller!


Just ja, vi får våra kläder idag som vi har beställt till vår dansgrupp...GET INVOLVED!

/ jossan


september

Så grymt bra!




Ae ska väll sova snart tänkte jag..lång dag imorgon!
/jossan

today

Idag började man dagen med att..wait for it..wait for it....träna med Makki-fakki i två timmar! Sjukt duktiga om jag får säga det..

Sen har jag bara tittat på lilla sjöjungfrun och chillat..ikväll blir dte att bara ta det lugnt och gå novemberljus/vinterljus..

Old pic..

/ jossan

looks






/ jossan

torsdag

Godmorgon!


Som sagt, camen gör en mycket vitare än vad man är, haha.

Idag väntas en jobbig dag..hatar torsdagar, massor jobbiga lektioner och lång dag. Sen efter skolan har jag dans också, och sen när jag kommer hem ska jag plugga..tjoho...rätt kul ;)

/ jossan

tänkte bara..

...titta in här och meddela att jag har så sjukt mycket plugg..så att ni vet att det kommer att bli dålig uppdatering den här vecka och även nästa!...
/ jossan

tisdag

Hallå där! Tisdag idag då, hatar tisdagar, just för att vi har 2,5 timme bild på morgonen.

Men nu sitter jag i min soffa och tittar på desperata husfruar och efter det ska jag titta på Paradise hotel på webben tänkte jag. Sea´dan ska man väll dra sig till sängen.

Vi hörs imorgon!



/ jossan


fest bilder

Här har ni lite bilder från festen i fredags!


hahah bästa bilden.



/ jossan

sommar

Åh gud vad jag saknar sommaren! För er som inte vet det så har jag och Adriana varit i Bosnien i 3 år i rad, hennes mormor och morfar bor där. Första året jag åkte var 2008 och nu senast var 2010 då. Vi har alltid skitkul där! Det är inte samma sak som att åka utomlands till ett nytt ställe varje år eftersom att man kommer tillbaka och har jätte mycket vänner där! Om dagarna steker vi vid poolen i 30-40 graders värme och på kvällarna gör vi lite olika saker, dte beror på vad det är för dag. Om det är en måndag kväll kan vi bara gå i stan eftersom att en fotbollsturnering är där under sommaren så alla ungdommar är där just då, eller så kan man alltid ta sig en drink i en cafébar eller gå runt i byn  där Adrianas mormor och morfar bor . På fredag och lördagar är det absolut festa som gäller! Kan inte förklara hur kul vi brukar ha när vi är ute!
När jag är där bor jag,adriana,adrianas mamma, mormor,morfar,morbror och hennes 2 kusiner där..alltså fullt hus! Haha måste jag nämna att det bara finn EN(!!!) toalett..haha men i övrigt är huset jätte stort så det gör inte så mycket..jag känner ju dom ganska bra nu ;)

Språket funkar väll ganska bra..med Adriana snackar jag såklart svenska, med hennes ena kusin som vi jämt brukar vara med snackar jag engelska och med den andra teckenspråk, haha. Typ resten försöker jag snackar serbiska med..fast såklart engelska med, funkar inte annars. Jag förstår ganska mycket serbiska när jag väl är där nere..och här i Sverige snackar jag ibland och typ driver men Adriana och Makki bara driver med mig för att snackar jämt med fel grammatik..

Det enda dåliga är att Marijana (makki-fakki) inte bor nära oss så vi brukar inte umgås alls i Bosnien, men vi ska försöka planera in det tills nästa år!

Här är lite gamla videosar från Bosnien (serbiska republiken).

Poolen vi brukar steka vid:

Syns ej så mycket..



Jävligt långt inlägg..puss till er som orkade läsa..

/ Jossan

Hp

Här är lite bildern från Hp-marathonet...

hahahahha sjukt sexig, bjuder på den.


Visst hade vi det mysigt?
/ jossan

drar...

..till Ikano med mammi nu.


/Adriana

hello

Hos jossan nu.


Jag och makki satt i jossans rum, sen kommer hon från ingen stans och.....


OMG... Freak!!!!
Ni skulle se min och makkis reaktion..
/Adriana

marathon

Drar över till jossan snart. Undrar om det här marathonet kommer bli kul eller helt boring?

hej då
/Adriana

kvällens look

Ah, här har ni kvällens look eller vad man nu ska kalla det...Just ja...jag skulle inte direkt kalla det chillkväll, haha. Är så jäääävla trött nu så ska sova för imorgon ska brudarna och jag ha Harry Potter marathon och min broder ska ha fest!



Men godnatt nu, hörs väll imorgon då fest bilder kommer!

/ Jossan

tjarå!

Nu drar jag på chillifest!


Luggen börjar bli lite långer!

/ jossan

tråkigt!

Ska gå och ta mig ett varmt bad, fryser fan ihjäl..


Älskar min sov tröja.
/Adriana


Lite bilder..


Borsta tänderna...




/ Jossan

??

Va fan har hänt med våran blogg???

Aja det är dans snart så det blir att dra sig in till stan.
hej då!

/Adriana

hej hej

Kom hem nyss.
Var och kolla på Harry Potter med Jossan och den var helt ok faktist... Garva även ihjäl mig när en tjej började gråta, asså ofta man gråter när man kollar på Herry Potter, freak!

Men nu ska jag ta och plugga lite. Som ni redan vet så har jag och Jossan blivit värsta plugghästarna, men om man vill få ett G måste man kämpa för det.
Saknar högstadiet lite, allt var mycket lättare då.

/Adriana


harry potter time!

Snart är det dags att träffa min älskling,längtaaaaar.

Oj ja jag vet att vår blogg har blivit tråkig, men det blir så när man har 10 gånger mer att göra än vad vi hade innan, främst plugg! Ni vet ju inte ens vad vi gör om dagarna typ för vi skriver egentligen inget av det vi gör, haha. Vi skulle  även få en ny design under höstlovet, men det vart inte av..



/ JOssan

idag

Här kommer lite bilder från idag...







/Adriana


blääää

Är så jääääävla trött..fick inte alls mycket sömn inatt (somvanligt) så nu ska jag at mig en skön dusch, plugga lite och sova! Ska bli underbart!

Gammal bild...

/ Jossan

måndag

Godmorgon!

Idag gästar Harry Potter skådespelarna vakna med the voice, halv 9..alltså när jag är i skolan...asså driver dom med mig? Nästan så man stannar hemma från skolan...haha nerå men.

Snart blir det som sagt skola och efter det dans!


/jossan

söndag

Vaknade runt 12 idag. Det blev att dra till stan och köpa ett par bättre " UGGs"..eller inte själva märket då, för jag köpte märket ELLE of Sweden...men modellen var "uggs" ni vet...haha iallafall. Sedan åkte vi till framor för att fira farfar och min bror som fyller år på samma dag.

Just nu sitter jag med lite ansiktsmask på ställen där jag har småknottror, haha...



Hah, sjukt snygg..

/ Jossan

YYEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSS

FAN VET NI HUR GLAD JAG ÄR?!

Jag ska titta på den nya Harry Potter filmen på premiärdagen (onsdag).

Jag har aldrig berättat det men jag total älskar Harry Potter filmerna, de är dom bästa filmerna som finns tycker jag, haha. Asså kan inte förklara hur glad jag är, vet ni hur länge jag väntat på den här filmen?

Eftersom att Adriana och Makki inte fattar något av Harry Potter så bestämde vi för länge sen att ha Harry Potter marathon där jag ska förklara allt, haha..är sjukt insatt! Kan ligga och kolla på film efter film..

Fattar ni nu varför jag inte berättat det här? Jag låter som en tönt...

AEEEE VAD GLAD JAG ÄR!

/ jOSSAN

lördag

Hallå där kött och blåbär.
Har hittills duschat och läst lite tyska och engelska. Idag ska vi från mammas sida fira min bror som fyller 20 den 15:e !



/ JOssan

bye bye

Drar till Lisa och träffar några i klassen nu!

Oj, inte så vacker bild...
/ jossan


right now

Ligger just nu, död i soffan och degar..


/ jossan

torsdag

Sitter just nu och tittar på vampires diaries, sjukt bra! Typ det enda programmet jag följer, love it.

Idag var det skola och dans som gällde, så jag är rätt trött just nu...men imorgon har vi bara 1 lektion och sovmorgon så det är skönt!


Jag imorse!

/ Jossan

lite bilder..




Den där handen satt bra där!

/ JOssan

onsdag


Ligger just nu och myser i soffan och små tittar på high school musical, haha. Har pluggat lite och ska väll fortsätta nu!

/ jossan

glass, nu?

Haha jag har varit sugen på glass enda sen i fredags så nu tvinga jag mamma att hänga med mig till hemköp för att köpa glass. Lite mysigt sådär att äta glass när det snöar. köpte pepparkaksglass (wtf?)som var otroligt god faktist. Tänk er pepparkaksdeg i glass...


Haha sjukt snygg...jag frös ju inte allafall..
/ Jossan

tisdag

Hej hej. Tisdag idag då, seg dag alltså. Bröjar alltid tisdagar med 2,5 timme bild. As kul...Efter skolan tog jag mig en skön liten sovstund, haha. Har ju studiedag imorgon, otroligt skönt!

Nae om man ska ta att nämna något om snön som alla har gjort kanske..finns inte så mycket att säga. Det är jobbigt samtidigt som det är mysigt. Ni skulle se mig imorse när jag öppnade ytterdörren för att ta mig till skolan, haha fan skulle vilja att någon filmat det där ögonblicket..



/ Jossan

mot dansen


/Adriana

måndag

Fick 1,5 timmar sömn inatt..skola,+ dans+ plugg..känner att dagen kommer att flyta på as bra med så mycket sömn!


NI kanske ser hur trött jag är?DÖD...

/ Jossan

god natt



puss puss
/Adriana

hos makki-fakki

Sitter hos Makki nu, hennes brorsa har typ "kalas".. Snart blir det tårta, inte för att jag gillar tårtor, men jag gillar något annat man kan njuta av.. Fast vad får ni inte veta..höhöh
Grrrr..

Nice bild..
/Adriana


fredag

Hallå där!
Vaknade runt 13.30, inte bra eftersom att skolan börjar snart. Iallafall jag vaknade av att en ny soffa kom bärandes in i mitt rum..yey, awsome! Så nu är rummet ommöblerat igen, trevligt trevligt.

Vet inte riktigt vad som häder idag, måste iallafall plugga lite, det var länge sen känner jag..å oerhört skönt att vila hjärnan haha.


Sjukt snygg bild.

/ Jossan

sola

Ska ta och sola lite, det va ett bra tag sen man gjorde.
Hoppas bara mitt solarium funkar...

Gaah vill va brun!!
/Adriana

yesterday

Igår bloggade vi inte så mycket för att först tog jag och Adriana massor bilder...sen så drog vi på fest!
Här är lite bilder som vi tog ute igår..








/ Jossan

igår

Här kommer det lite bilder från igår.




:'(
/Adriana

hos adriana igen

Sitter hos Adriana igen..vi har varit ute och tagit lie bilder, haha.

/ Jossan

regn

Kom hem nyss.. Fick med mig hem en riktigt fin klänning, riktigt fin! hehe
Men vad ska man hitta på ikväll då?

Vädret är ju också helt underbart.. Man blir på bra humör av det, eller inte.


/Adriana

hos adriana

Hallå där bloggen. Jag sitter just nu hos Adriana, jag sov här inatt! Så ajg tänkte passa på att skriva lite medans hon fixar sig..vi ska till stan snart!

/ Jossan

ingen rubrik

Någon frågade vart jag hade köpt brallorna i några inlägg ner och dom är från VILA.

Idag var jag tvungen att gå upp vid 10 för att ta bussen till tandläkaren i skäggetorp där jag skulle laga hål. Mysigt sådär första riktiga lovdagen. Resten av dagen har jag mest....

Just ja, min bror kom hem med...

..The sims 3. Jag vart as glad eftersom att jag ville ha det, höhö.
Så det är dä jag har sysslat med dom senaste dagarna + idag...

Iallafall efter tandläkarn gick jag förbi bikboks rea där jag fick med mig en snygg tröja hem!

/ Jossan


RSS 2.0